Kanker is een welvaartsziekte en dus te genezen. Het is geen van buiten komende vreemde kracht, maar een onbewust verkeerd – westers – leefpatroon dat ons sloopt, ons allemaal! We doen er goed aan te onderzoeken wat we kennelijk niet goed doen en daarmee stoppen. Daarnaast moeten we ons ontdoen van het een levenlang gestaag in ons opgestapelde gif uit onze gewone dagelijkse omgeving en via onze gewone leefwijze.

Dan krijgt ons immuunsysteem weer de kans en haar vitaliteit terug om onze natuurlijke gezondheid in stand te houden. Lees meer op deze pagina.

Deze pagina is nog lang niet klaar en de gevestigde kankerindustrie wil er uiteraard niets van weten, maar kijk – als je leven en dat van je dierbaren je lief is – ook vast naar dit (engelstalige) filmpje: dat wat mij betreft al heel veelzeggend is en een geweldige – wetenschappelijk aangetoonde – uitweg biedt voor iedereen.

embedded by Embedded Video

YouTube DirektDr. Keith Scott Mumby

De film Cancer- the forbidden cure geeft belangrijke informatie voor mensen met een open blik:  st1\:*{behavior:url(#default#ieooui) }