Wijs worden

Wees voor het positieve en niet tegen het negatieve. Als je voor het positieve bent zal er even goed ook negativiteit zijn, maar dat zal dan de schade en schande zijn waarmee je wijs wordt. Ik wens je veel wijsheid toe!

Zonder autonomie geen samenwerking, zonder samenwerking geen autonomie

Let\'s welcome every fresh new crises, in stead of evading it - Fritz Kunkel

Going forth, going forth, to adventuring bold - There is more ahead than has ever been told!

Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist - David Ben-Goerion

 

Cancer is curable

Kanker is een welvaartsziekte en dus te genezen. Het is geen van buiten komende vreemde kracht, maar een onbewust verkeerd – westers – leefpatroon dat ons sloopt, ons allemaal! We doen er goed aan te onderzoeken wat we kennelijk niet goed doen en daarmee stoppen. Daarnaast moeten we ons ontdoen van het een levenlang gestaag in ons opgestapelde gif uit onze gewone dagelijkse omgeving en via onze gewone leefwijze.

Dan krijgt ons immuunsysteem weer de kans en haar vitaliteit terug om onze natuurlijke gezondheid in stand te houden. Lees meer op deze pagina.

Deze pagina is nog lang niet klaar en de gevestigde kankerindustrie wil er uiteraard niets van weten, maar kijk – als je leven en dat van je dierbaren je lief is – ook vast naar dit (engelstalige) filmpje: dat wat mij betreft al heel veelzeggend is en een geweldige – wetenschappelijk aangetoonde – uitweg biedt voor iedereen.

embedded by Embedded Video

YouTube DirektDr. Keith Scott Mumby

De film Cancer- the forbidden cure geeft belangrijke informatie voor mensen met een open blik:  st1\:*{behavior:url(#default#ieooui) }