Wijs worden

Wees voor het positieve en niet tegen het negatieve. Als je voor het positieve bent zal er even goed ook negativiteit zijn, maar dat zal dan de schade en schande zijn waarmee je wijs wordt. Ik wens je veel wijsheid toe!

Zonder autonomie geen samenwerking, zonder samenwerking geen autonomie

Let\'s welcome every fresh new crises, in stead of evading it - Fritz Kunkel

Going forth, going forth, to adventuring bold - There is more ahead than has ever been told!

Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist - David Ben-Goerion

 

Sessies

De eerste sessie is een intake van ongeveer anderhalf uur. Daarin wordt in het kort de levensloop en de familie- en gezinsomstandigheden van de bezoeker besproken. Daarbij kan de bezoeker desgewenst de punten naar voren brengen waarop zij/hij vast zit. Daarna volgt een uitleg over de te volgen werkwijze. Er is bijvoorbeeld enig praktisch inzicht nodig in het Paradigma van de 5 V’s, de relatie tussen Geest, Ziel en Lichaam en in het doel en gebruik van de Soulscape verkenning. Maar de bezoeker hoeft zich daar tevoren helemaal niet in te verdiepen. De intake gaat altijd ontspannen en kun je het beste zien als een eerste kennismaking. Maar als u toch weet- of gewoon nieuwsgierig bent, dan kunt u uiteraard alvast een kijkje nemen op deze pagina’s.

In een of meer vervolgsessies wordt dan de weg gezocht, die de bezoeker brengt naar het opruimen van de struikelblokken en de ontplooiing van haar/zijn (begraven) talenten. De weg omhoog moet gezamenlijk gevonden worden. De bezoeker krijgt een soort landkaart voor die reis in handen en een aantal praktische aanwijzingen ter voorbereiding.