Wijs worden

Wees voor het positieve en niet tegen het negatieve. Als je voor het positieve bent zal er even goed ook negativiteit zijn, maar dat zal dan de schade en schande zijn waarmee je wijs wordt. Ik wens je veel wijsheid toe!

Zonder autonomie geen samenwerking, zonder samenwerking geen autonomie

Let\'s welcome every fresh new crises, in stead of evading it - Fritz Kunkel

Going forth, going forth, to adventuring bold - There is more ahead than has ever been told!

Wie niet in wonderen gelooft, is geen realist - David Ben-Goerion

 

RockOpera – Opzet

Ik had het idee om een RockOpera te schrijven eigenlijk al opgegeven, maar het bleef maar aan me knagen, dat het toch zonde was als …. Uiteindelijk heb ik definitief de knoop doorgehakt en is het er toch van gekomen. Het werd mijn afscheidscadeau aan mijn onvolprezen rock- en popkoor RockPops. Ik heb het multimediale muziekspektakel daarom geen RockOpera genoemd maar een RockPopera. Het is bovendien een spiritueel-muzikaal testament dat het verhaal vertelt over de reis van de Ziel Ik heb het multimediale muziekspektakel geen RockOpera maar een RockPopera genoemd omdat het RockPops(&Friends) was die de concerten gaf. Het fundament voor het spirituele Fantasyverhaal is het boek dat ik onlangs vertaalde: De Schepping voltrekt zich.

Maar het verhaal is compact gemaakt en wordt geïllustreerd door gesproken verhaalscènes, muziek, vocale omlijsting en de filmbeelden van de prachtige en unieke buitengebieden van mijn geliefde woonplaats Winterswijk. Tijdens drie uitverkochte voorstellingen vertolkte RockPops The Journey op 28 en 29 mei 2016 de RockPopera in het sfeervolle theater van muziek en cultuurcentrum Boogie Woogie in Winterswijk.Dit alles is samengesmeed tot een film van ongeveer een uur, die u hier in drie talen kunt bekijken.