Vaccinaties helpen niet en hebben nare bijwerkingen. En de theorie erachter klopt niet. Het gaat om preventieve symptoombestrijding die probeert te maskeren dat we ongezond leven en daardoor ziek worden. In de westerse wereld leven we ongezond omdat onze omgeving en onze voeding toxisch is en in de derde wereld omdat we ondervoed en arm zijn. Lees dit boeiende hoofdstuk uit ‘Cancer, step outside the box.

Bovendien is het de vraag hoe het kan dat een ongevaccineerd (in de ogen van de wetenschap dus onbeschermd) mens, een gevaccineerd (en in de ogen van de wetenschap dus beschermd) mens kan besmetten. Maar andersom geldt dat ook: hoe kan een gevaccineerd (beschermd) mens een ongevaccineerd (onbeschermd) mens besmetten? De twee groepen lijken elkaar geen kwaad te kunnen doen! Wat onverlet laat dat er groepen zijn (pas geboren baby’s of mensen met een immuunsysteem dat niet goed werkt bijvoorbeeld) die vatbaar zijn voor besmetting. Maar er zijn voorbeelden genoeg die uitwijzen dat de besmetting niet noodzakelijkerwijs ook zal plaatsvinden.

Maar waarom nemen we die vaccinaties dan? Het antwoord is simpel: we geloven niet meer in de genezende kracht van ons immuunsysteem en zijn bang dat we iets verschrikkelijks krijgen als we het niet doen. Waarom zijn we dan zo bang? Dat antwoord is ook simpel: omdat we bang gemaakt zijn en wel door de producenten van de vaccins, die er meer dan grote belangen bij hebben dat hun vaccins verkocht worden. Het is een machtige mondiale multi-miljarden industrie, onderdeel van de mondiale medicijnen-industrie, die wordt aangeduid met Big Pharma. En die industrie heeft overal zijn invloed: in de medische wereld, op de media als verkoopkanaal van de angst, op de wetenschap, bij de Wereld Handels Organisatie (WHO), bij het RIVM en andere expert-instituten, bij de overheden, bij het parlement en de nationale regeringen. Big Pharma regeert ons en onze gezondheid ook daar. Big Pharma is Big business voor de Superrijken en hun hofhouding en wij zijn hun afzetmarkt en proefkonijnen. En cynisch genoeg staan wij als welvarende proefkonijnen aan Big Pharma ons belasting- en liefdadigheidsgeld af om hun afzetmarkt nog verder te vergroten door ook de arme proefkonijnen uit de derde wereld te kunnen vaccineren.

bill-gates-vaccine-kids

Waarom laten we het maar gebeuren en lopen we zo gedwee mee? Het antwoord: dat komt enerzijds omdat we het gewoon niet weten en onze overheid blindelings vertrouwen en anderzijds omdat het zo bizar is, dat we we het gewoonweg niet willen of kunnen geloven. Maar het bewijs stapelt zich op. Big Pharma zet op haar beurt alle strategische hulpmiddelen in om dat bewijsmateriaal weg te poetsen. Bijvoorbeeld via media-campagnes met veel wetenschappers, experts en regeringsvertegenwoordigers, maar ook via ‘diffusion’. Diffusion is het laten verwateren van kritische informatie door tegenover 1 kritische wetenschappelijke boodschap 100 andere – door de machtige belanghebbende industrie betaalde – wetenschappelijke boodschappen te zetten die het tegendeel beweren en de kritiek/criticus in een kwaad daglicht zetten. Zo dooft de kritiek – na enige ophef – vanzelf weer uit en gaan we weer over tot de orde van de dag. Wetenschap is betaalde waarheid verzuchtte een van mijn wetenschappelijke vrienden.

Dit filmpje is wat mij betreft een indrukwekkende getuigenis daarvan:

 
Meer over de mazelen …

Ben ook erg onder de indruk van Judy Wilyman die het door middel van haar universitaire proefschrift heeft aangedurfd de geheime en nietsontziende strategie van Big Pharma bloot te leggen. Lees hier haar proefschrift.

En het indrukwekkende verhaal van Dr. Daniel Neides die in acht en een halve minuut precies beschrijft wat er aan de hand is in de wereld van de vaccinaties (Nederlands ondertiteld).


Linken
Ik heb tenslotte hierna een paar linken over vaccinatie op een rijtje gezet, die je misschien nog verder aan het denken zetten. Het gaat tenslotte om jouw gezondheid en die van je dierbaren.

http://www.vaccinvrij.nl/ – een echte aanrader!!

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/pokken-en-vaccinaties-het-echte-verhaal/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/officiele-instantie-in-vs-het-griepvaccin-is-niet-werkzaam/

http://www.wanttoknow.nl/overige/griepvaccin-honderden-miljoenen-es-n-parlementaire-enquete-waard/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/top-secret-1742-negatieve-vaccinatie-effecten-bij-kinderen/

http://www.wanttoknow.nl/overige/vaccins-de-anti-lichamen-theorie-is-onjuist/

http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/nep-en-natuurlijke-weerstand-10-verschillen-tussen-het-prikje-en-moeder-natuur/

http://www.vaccinesuncensored.org/outdated.php (Engels)

http://www.wanttoknow.nl/overige/baarmoederhalskanker-vaccinatie-waar-zijn-we-mee-bezig/

Mogen ouders zelf beslissen over vaccinatie?

Recent gevaccineerden zijn vaak juist de verspreiders van de ziekte

Ernstige aluminiumrisico’s van vaccinaties

Where’s The Science Showing Vaccines are Safe for Really Sick People?

http://www.ahealthylife.nl/medisch-scheikundige-geeft-drie-redenen-waarom-hij-zijn-kinderen-niet-laat-vaccineren/

Zie ook dit artikel over het bedrog achter de griepprik.

En dit artikel: Drie redenen waarom een medisch scheikundige zijn kinderen niet laat vaccineren

alinea

HPV vaccin

HPV-vaccin baarmoederhalskanker

HPV vaccin: onvoldoende reden

HPV-vaccin: weinig zinvol

Meer over HPV-vaccinatie

Kinderarts over mythe HPV-vaccinatie

 

 

Als je nog meer informatie voor me hebt, laat het me weten via het reactieformulier